De utbildar hundratals inom Contentful headless CMS

In Contentful, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Contentful har bråda dagar med alla intresserade nya utvecklingspartners, får MKSE.com veta. Det är flera större, tidigare proprietärt fokuserade CMS-partners i Sverige och Skandinavien som väljer att skapa ett partnerskap och börja utbilda större grupperingar av egna .NET och java-utvecklare i ”headless filosofin”. Samt tekniken där bakom, så klart.

Allt om Headless!

Dags att skaffa dig stenkoll. Bokmärk denna ständigt uppdaterade nyhetslista från MKSE inom området.

Det finns några olika certifieringar inom Contentful att ta, vikten av den läxan har Contentful lärt sig från föregångare som Sitecore och Episerver.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Babyshop tänker om, bygger Composable Ecosystem på Brink Commerce

Det största Contenfulprojektet i Sverige än så länge står den klassiskt mer media- och reklamfokuserade Bizkit Havas för (Hyundai.se). Samt av finska, fortfarande mindre kända Futurice (Carglass.se).

Prioriterade partners till Contentful internationellt inkluderar främst andra reklamaktörer som R/GA och service design-gänget Edenspiekermann.

Därför är det nog ett välkommet tillskott att mycket namnkunniga svenska byråer och konsulter som Apegroup, Creuna samt Making Waves ska tillhöra de intresserade nya partners som satsar på att lära sig mer om plattformen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fisker säljer bilar till svenskar på Contentful headless med Salesforce CRM och Workday

Den sistnämnda har haft flera tjog med utvecklare som klarat av certifieringar i Sverige och Norge. Dessutom nämns nu produkten tillsammans med Episerver i anställningsannonser för utvecklare.

Leave a Comment