Det nya i Facebook Comments med API

In API, Facebook Open Graph, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Facebook har rullat ut "Disqus- och Echo-dödaren" Facebook Comments. Så, är det dags att byta ut er interaktiva modulplugin på samma sätt som när officiella Facebook Like-knappen kom i april 2010? Nej. Disqus kan andas ut. Vad innebär denna uppdatering då? Facebook Comments har funnits som enklare widget sedan Open Graph först presenterades. Denna uppdaterade version ser givetvis till att kommentarer publiceras på din Facebook lifestream, det finns en central moderering med några inställningar för paginering...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment