Diadoras syn på digital försäljning, ny omnikanal-satsning

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Klassiska, italienska sportmärket Diadora lever en aning i skymundan på den breda europeiska marknaden. De har inte längre samma muskler som amerikanska uppstickare som Under Armour eller ständiga bjässarna Adidas, Reebok, Puma och Nike. Men liksom de andra stora sneakers- och sportmärkena har de uppdaterat sin digitala närvaro för en egen bättre brand store, omnikanalupplevelse och egen ökad försäljning på sistone. Diadora.com/en/se är en del av ett 50-tal europeiska, enbart engelska (eller enbart italienska på corp.delarna)...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment