DN.se satsar på wrapper i App Store, CS satsar på iPad

In Google Voice etc, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

DN.se gör som Aftonbladet och släpper en simpel wrapper till sina nya (förvisso mycket kompetenta) mobilsidor för att bli sökbara i App store. Wrappern tillåter offlineläsning samt viss ytterligare bevakning. Wrappers är förvisso en aning knepigare att bygga än att bara slänga upp en ram i app store, de kräver även att data mellanlagras i appen samt att vissa artiklar laddas upp till Apple på ett speciellt sätt. DN.se har nyligen även stängt kommentarsfälten inför...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.