Domino’s Pizza Sverige skapar personlig upplevelse, handlar upp ny teknik

In Android, CXM, iPhone, Lojalitetsprogram, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kristoffer Stenqvist, head of marketing Domino’s Pizza Sweden, berättar för MKSE.com att pizzakedjan ska växla upp digitalt i landet. Första steget blir att lansera en ny e-handels-plattform och app baserat på samma teknik som Domino’s kör i USA. Den nya plattformen ska göra det möjligt för kunderna att snabbare beställa hem pizza, bland annat genom att erbjuda Swish och Klarna som betalning direkt i tjänsten. Med den nya plattformen ska kunderna även kunna skräddarsy sin egen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon