Domino’s Pizza Sweden växer med e-handel, handlar upp ny digitalbyrå

In Android, E-handel, iPhone, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tidigare i somras berättade Domino’s Pizza Swedens marknadsansvarige Kristoffer Stenqvist för MKSE.com att de lanserat ny e-handel och app. Nu handlar de även upp digitalbyrån Perfect Fools för att ansvara för Dominos stora Sverigesatsning med hela 100 nya restauranger. E-handels-plattformen och appen i Sverige baserat på samma teknik som Domino’s kör i USA. Plus Swish och Klarna som betalsätt. Ett liknande upplägg flera andra snabbmatsrestauranger valt att köra efter att upptäckt att det blir lite för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon