Domino’s Pizza Sweden växer med e-handel, handlar upp ny digitalbyrå

In Android, E-handel, iPhone, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tidigare i somras berättade Domino’s Pizza Swedens marknadsansvarige Kristoffer Stenqvist för MKSE.com att de lanserat ny e-handel och app. Nu handlar de även upp digitalbyrån Perfect Fools för att ansvara för Dominos stora Sverigesatsning med hela 100 nya restauranger.

E-handels-plattformen och appen i Sverige baserat på samma teknik som Domino’s kör i USA. Plus Swish och Klarna som betalsätt. Ett liknande upplägg flera andra snabbmatsrestauranger valt att köra efter att upptäckt att det blir lite för dyrt att köra individuella koncept kring allt man vill göra digitalt inom mobilt, lojalitet, betalsätt med mera.

”– Det är såklart en drömkund för oss, ett väletablerat globalt varumärke som aldrig har tvekat inför att prova nya grepp. Nu ska de ska etablera sig på den svenska marknaden, så det passar ju oss perfekt.”

Berättar Ann Ystén, VD på Perfect Fools.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss