Ducati använder nästan samtliga av Salesforce produker, kombineras med Contentful headless

In Contentful, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under pågående Salesforce Dreamforce 2017 med 170 000 deltagare i San Francisco är motorcykelföretaget Ducati ett utav de nya huvudcasen på stora scen. Ducati är en Salesforce-användare som minst sagt växlat upp sina installationer. De har idag både Salesforce Marketing Cloud/Social Studio, Community Cloud, Sales Cloud och hela Salesforce Platform. Inom kort ska de även rulla ut Salesforce Service Cloud för sin organisation. Salesforce ska skapa Ducatis "Connected Motorcycle" vision med hjälp av mängder av CRM data...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon