Dynamo appbyrå med 40 anställda uppköpt för 13 Mkr, ny del av Combined Excellence

In Android, iPad, iPhone, mCommerce, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inte ens Dynamo Digital Ventures, som lyckades trotsa en svårare konjunktur med sitt delägarkoncept, klarade sig allena under 2018. Nu säljs hela bolaget för knappa 10,5 Mkr kontant (samt 2,5 Mkr säljarrevers) på skuldfri basis. Med tilläggsköpeskillingar om totalt upp till 8 Mkr de kommande åren. Dynamo blir en del av Combined Excellence och kollegor med Karlstad-byråer och produkter som Two, Ninetech och SiteDirect. "– DYNAMO, med sin unika spetskompetens inom mobilutveckling blir ett välkommet tillskott...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon