E-handeln som Darknet-hackades hos Synsam och Ai Eyewear, nere en vecka

In Nyheter, Check out/Kassasystem, CXM, Dynamicweb, E-handel by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Digitaliseringen går verkligen i rapidfart. Även sett till hack och total, digital nedstängning av större verksamheter. Synsam som omsätter runt tre miljarder årligen ansluter till Mekonomens olyckliga gruppering av verksamheter som under Corona-pandemin drabbats hårt av tekniska problem med moln, teknik och hackers. Även Norsk Hydro och Addtech har hackats. Hos Synsam ligger allt som kassasystem, e-handel och stödsystem nere sedan 8 dagar tillbaka. Med påföljande, ekonomisk kännbarhet. Nedtiden har nu passerat en vecka. Även för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon