E.ON bygger ut egna Salesforce-satsningarna, ny målbild med Marketing Cloud PaaS

In Adobe AEM, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

UpdateE.ON är en större, ny profilerad kund till Salesforce. Tillsammans med sin nordeuropeiska partner Deloitte Digital ska E.ON de senaste åren både byggt ut den egna CRM-lösningen med en egen ”Process Orchestrator” samt satt upp en hel Salesforce Service Cloud kundtjänste- och supportlösning med egen konsoll. Det finns även nya mobila stöd för att energijättens alla anställda ska kunna komma åt kunduppgifter och CRM-data. Samma typ av lösning används även för att kontrollera och uppmuntra till kundengagemang på relevanta sociala media.

0 mdr
i vinst gjorde bolaget de första 9 mån 2023
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Nu tar även E.ON nästa steg och berättar de börjat bygga ut en inköpt Salesforce Marketing Cloud lösning. Kring områden som marketing automation och ESP tjänster generellt. E.ON berättar att de har en Adobe Campaign lösning de vill migrera från, till den nya Salesforce Marketing Cloud lösningen. E.ON jobbar med Journey Builder för att mappa upp de nya kompletta och uppdelade identifierade kundresorna.

Eon har i höst ävenDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så fungerar Salesforce och Contentfuls nya stora samarbete