EA.com av svenska Fi bjuder på nya idéer

In Flash, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Svenska Fi (tidigare Fantasy interactive) har med nysläppet EA.com uppdaterat hur en sajt kan arbeta med carousel på startsidan. Den mycket populära carousel'en är numera nästan ett måste när webbdesignerns skuplterar startsidor. På EA startsidan finns inte mindre än tre olika typer av carousels. I Fis flashvariant i toppen finns one-click/direktshoppinglänkar som vid mouse-over med som öppnar en bekräftelse-lightbox i AJAX. Därefter läggs varan i en overlay footer-bar som förutom varukorgen även innehåller sajtkarta och språkstöd....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.