Easypark ska öka med 25 procent, omfattande satsningar digitalt

In Headless / Decoupled CMS, Nyheter, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Easypark har satt nya mål för sin digitaliseringsresa under 2023. Parkeringsjätten med över 3500 platser tillgängliga för parkering ska öka den egna omsättningen, främst digitalt, med 25% i år.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

En del av detta är en satsning på ett nytt ”headless CMS” som ska sättas upp och primärt skötas internt. Easypark har idag en WordPress för koncernwebben samt historiskt en egenhändigt byggd lösning med Angular.js frontend för Easypark.se. Delar av arbetet inkluderar att jobba fram en ny SEO strategi samt öka egna arbetet med digital growth. Även SEO samt CRO sköts av det interna Digital Marketing teamet.

För några månader sedan fick även Nord ID ansvaret av Stephanie Smitt Lindberg, marknadschef på EasyPark Group att ta fram Easyparks nya fysiska och digitala identitet.

För något år sedan berättade Easypark om har egna appen uppdaterats med data och AI kunde identifiera vilka gator som med hög sannolikhet har lediga parkeringsplatser.