Egen screencast för CMS instruktionsvideo

In Featured, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Dags att spela in utbildnings- och instruktionsvideon till den levererade CMS-plattformen? Eller ska en WebEx/Adobe Connect bandas för senare titt av delar av projektteamet? Här är ett antal bra alternativ att välja på för screencasts. Den förstnämnda fungerar rätt intuitivt och gratisversionens logga stör inte nämnvärt. Dessutom kanske projektbudgeten täcker de 322:- SEK? My Screen Recorder 3.14 Camtasiastudio.com Capturepad.com/ Turbodemo.com ECM- eller CMS-projektledare? Eller teamdeltagare för den delen. Glöm inte bort alla mina gamla tips från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment