Electrolux live på Workday HR & Planning Suite, säljcykel tar längre tid

In CXM, Intranät, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Workday har levererat senaste kvartalssiffrorna och nya VD Carl Eschenbach berättar det t ex många svenska IT-konsulter sagt de senaste två, tre kvartalen. Införsäljningscyklarna har ökat rejält. Kunder som Electrolux, ASDA, Topgolf, County of Richland, Apex Group och LVHN är nya som just kommit igång med sina projekt och plattformar men lika många go-live och införsäljningar som under samma period för ett år sedan blir det inte.

0 mdr
drog Workday in under kvartalet
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Det är inte enbart konjunkturrelaterat men en produkt av att Workdays egna produktportfolio utökats och blivit mer komplex. Samt kräver ”sign-off” av fler C-levels, inte enbart HR-chef eller CEO, men även CIO och CFO numera.

Det positiva är givetvis fler AAR/SaaS-affärer och nya utökade intäktsmodeller. I Europa ska de största affärerna någonsin skapats under första kvartalet 2024. Intäkterna har ökat med 18 procent jämfört med året innan.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Workday köper bolag, vänder förlust till stor vinst