Energibolaget väljer Consid efter omfattande upphandling

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid berättar under tisdagen att de har valts ut till ny, digital samarbetspartner för Halmstads Energi och Miljö. Efter en omfattande och krävande upphandling som inleddes förra hösten. Det miljövänliga energibolaget kommer att lägga bl a webbutvecklingsdelarna av sin IT-budget på Consid hädanefter. Ännu en vinst för det 1000 man stora bolaget, som nyligen även tagit hem upphandlingarna för Opus Bilprovning, Filmstaden, Högskolan i Halmstad och Akademiska Hus.

Consid har åtagit sig att förbättra och underhålla enegerigbolagets webbplatser, ett arbete som redan ska ha startat. Halmstad Energi och Miljös externa webb återfinns numera på Episervers molnplattform Digital Experience Cloud DXC och designen har fått en relansering med ny service design och UX.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Skiddestinationen handlar upp ny partner och innovativ, engagerande webb inför säsongen

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss