Energibolaget väljer Consid efter omfattande upphandling

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid berättar under tisdagen att de har valts ut till ny, digital samarbetspartner för Halmstads Energi och Miljö. Efter en omfattande och krävande upphandling som inleddes förra hösten. Det miljövänliga energibolaget kommer att lägga bl a webbutvecklingsdelarna av sin IT-budget på Consid hädanefter. Ännu en vinst för det 1000 man stora bolaget, som nyligen även tagit hem upphandlingarna för Opus Bilprovning, Filmstaden, Högskolan i Halmstad och Akademiska Hus. Consid har åtagit sig att förbättra och underhålla...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon