Högskolan i Halmstad bygger nytt. Byter partner, kvar på samma plattform

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid har tillsammans med Högskolan i Halmstad byggt om hela högskolans hemsida. Från början till slut. Stort fokus i projektet ska ha legat på användaren, det vill säga studenter, potentiella studenter och forskare. Sökfunktionalitet, design och innovation ska även ha varit viktiga ämnen under hela projektet. Valet av CMS föll på SiteVision och processen ska ha inletts med förstudier bestående av bland annat målgruppsintervjuer.

” – Resultatet är en webbplats som är både innovativ och användarvänlig. Responsen vi har fått hittills har varit överväldigande positiv och vi ser fram emot att fortsätta arbetet tillsammans med Consid.”

Säger Jenny Bisiach, digital strateg på Högskolan i Halmstads kommunikationsavdelning.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  NCC handlar upp omfattande Digizuite av Consid för effektivisering, efterlevnad och automatisering

Nu har samarbetet förlängts och projektet övergår från utvecklingsfas till förvaltningsfas där Consid ska bistå med vidareutveckling av ny funktionalitet och design.

Limepark fick för fyra år sedan förtroendet att införa Sitevision socialt intranät till Högskolan i Halmstad. De stor även för 2010 års externwebbsrelease på samma plattform.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Rekordaktiv eventperiod, nu har årets första digital- och webbtävling avgjorts, vinnare är..
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss