Filmstaden anpassar intranät efter aktiva unga medarbetare, nya läsplattor i biograferna

In Intranät, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Som vi tidigare konstaterat under hösten och vintern pågår flera digitala och IT-relaterade projekt i samband med att SF blev Filmstaden med nya amerikanska ägarna som steg in i bilden. Men till skillnad från hur inloggning och användarhantering sköttes (en Microsoft Online single-sign-on-lösning aktiverad i oktober), åker Microsoft ut när det gäller internkommunikationen. Det berättar intranätsansvarige och Coordinator Anna-Karin Widholm under Smarta Intranät konferensen i Stockholm i veckan. I Filmstadens nya SiteVision intranät, som släpptes nyligen, återfinns...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon