Epiroc lanserar fler än 100 webbplatser på Adobe AEM

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Atlas Copcos avknoppning Epiroc har gått live med den första officiella siten på deras nya Adobe AEM platta. Det blev den för Australien som får gå i bräschen. Nu ska fler än hundra tillkommande sajter lanseras under året, får MKSE.com veta. Epiroc har även en annan lösning live på officiella epiroc.com, men det som syns på de australienska webbsidorna ska vara den slutgiltiga versionen av de nya webbarna. Systerbolaget Atlas Copcos gick förra året live med hela...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon