Få bryr sig om Aftonbladet Wendela redesign

In Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Här går det undan. Blott fem månader gamla Aftonbladet Wendela (Escenic) kan tydligen bli bättre. I utvecklingsbloggen frågar redaktionen och Per Lindén, Art Director läsarna om vilket av två designförslag som är bäst. Valet står mellan det klassiska, meny och puffar till i vänsterspalt (som ej rördes vid Aftonbladet.se-redesignen) eller det nya som Aftonbladet verkar vilja introducera, helt vänsterställda artiklar och toppmeny. Jag tror Bladet vinner klick på sin vänstermeny. Det finns så oerhört många sektioner...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.