Facebook dödade kunders Facebook-appar utan förvarning

In Facebook Open Graph, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Fredrik Davidsson har skrivit om att Facebook utan förvarning dödat en del Facebook-appar utvecklade för kunder. Funktionalitet på kundernas sajter och Facebook Pages slutade då direkt att fungera. Ett ständigt orosmoment med beroendet av acceptans av och uppetid hos externa tjänsteleverantörer och tjänstenätverk. Nedstängningen var ett misstag från Facebooks sida, men lärdomarna vid Facebook-utveckling Fredrik vill dela med sig av är: Dela upp era applikationerna på olika konto. T.ex. ett konto per kund. Om ett konto...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Fördelen med Cupertino är att när väl applikationen är godkänd skall mycket till för att den skall dras tillbaka. Här kan man synkronisera kampanjer i förhållande till lansering av applikationen/kamanjen.

    Facebook uppmärksammar din app först när den slår igenom. Uppfyller den då inte alla krav Facebook ställer börjar de stänga ner. Du skall adressera felen inom en viss tid annars vidtar de ytterligare steg för att döda din applikation.
    Denna eftermoderering anser jag är mer problematisk för mina kunder.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.