Mest framgångsrika på TikTok Shop e-handel, svenska exempel

In E-handel, Facebook Open Graph, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

TikToks ambitioner inom e-handel ska av bl a Shopify och Meta anses som ett av de större hoten från en ny plattform i höst. Det har passerat några månader och kvartal sedan omtalade TikTok Shops först avtäcktes, även av bolagets svenska VD Liv Sandberg för en kommande lansering i Norden.

Hur ser det då ut med aktiv, traditionell e-handel inom det omåttligt populära sociala nätverket och millennials scrolling- och liveshoppingfavorit?

0 %
ökade elektronikhandlaren månad till månad
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Det är fortfarande främst, förståeligt, asiatiska brand och avsändare aktiva med ”äkta” TikTok Shops på TikTok. Där syns t ex elektronikhandlaren PRISM+ i Singapore med 16 500 followers och egen TikTok Shops butik som ska ökat med 58,6% från en månad till en annan under december förra året. Det ska inneburit TikTok Shop försäljning för omkring 20 Mkr. De jobbar även med



Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  KFC dominerar i nya Greatest TikTok 2022