Facebook Workplace öppnar upp för HubSpot, Marketo och Adobe

In Adobe Marketo, Facebook Open Graph, Hubspot, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mitt i stormen kring Facebook och datainsamlingen har socialamedia-företaget lyckats genomföra årets stora interna event F8 Conference. En av nyheterna från F8 2018 som passar er i MKSE.com läsargrupp var de nya integrationer företaget planerar att göra kring egna Intranät-utmanaren Workplace. Det var ett tag sedan Workplace var hett i Sverige, men efter en lång lanseringsperiod hoppas Facebook få upp intresset och införsäljningen igenom flera nya 3:eparts-integrationer för aktörer som: HubSpot Marketo Adobe ADP PayChex SurveyMonkey Därmed...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon