MKSE 🎿SportlovslĂ€sning Intervju: Gerry McGovern

In IntranÀt, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLÀmna en kommentar

En av vÀrldens frÀmsta experter inom intranÀt, Gerry McGovern, kommer till Sverige för att tala pÄ Smarta IntranÀt den 16 april 2015. MKSE.com fick ett samtal med Gerry om vad som blivit bÀttre och vad som verkligen felar inom större företags intranÀtsatsningar idag. Moderna system gynnar enbart ledningen Nya, modernare intranÀtsystem innebÀr inte alltid ett bÀttre scenario för de anstÀllda. De kan göra det för ledning, men arbetsbelastningen för redaktörer och de som ska mata...

Detta Àr enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att lÀsa och ta del av all data krÀvs en engÄngsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid mÄnadsskiftet och det gÄr att lÀsa innan debitering. Summan bestÀmmer du sjÀlv, det börjar pÄ 19 SEK i mÄnaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna pÄ MKSE.com Àr vÀrt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen gÄr till molndrift och licenser sÄ MKSE.com fÄr finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förstÄelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad pĂ„ ditt Patreon-konto och klicka Log In-lĂ€nken hĂ€r nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.