Fler än hälften av besökarna lämnar efter 3 sek, kunderna kräver fysiska butiker med sena öppetider

In Google Voice etc, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Fler än Apica har tittat på era besökares "attention span" på en webbsida eller e-handel 2017. Även Google har just presenterat fler nya siffror gällande besökare och e-handelstrender. Och det är en stor reklampelare för webbplatsägare att fortsätta sjösätta accelererade mobila AMP sidor: Efter enbart tre sekunders laddningstid ska hela 53 % av besökarna lämnat sidan För varje sekund som en sida tar att ladda tappar webbplatsägare runt 12 % i konvertering Dessutom skriver Google att e-handel selekteras...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.