Fluido köps upp av Infosys för 688 Mkr, ska bli störst på Salesforce

In CXM, Marketing Automation, Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nyligen skrev MKSE.com att Infosys inte skulle glömmas bort då vi tittar på alla förvärv som konsultjättarna Accenture, Capgemini och Deloitte gör just nu. Samt offshorestarka aktörer som Wipro (som köpte upp danska Designit). Bolaget har satsat på att ta över byråer inom service design i både USA och England. 

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Microsoft vill utmana Salesforce med Teams- och Dynamicskopplade Viva Sales

Nu gör de ett större intåg på den Nordiska marknaden genom att ta över Salesforce fokuserade finska framgångssagan Fluido med 240 anställda och flera svenska och Sverigeaktuella större Salesforce-kunder som Cmore, MGV och Kone. Prislappen landar på hela 688 Mkr.

Bolaget grundades så sent som 2010 med fokus på Salesforce. Finska CapMan Growth trodde tidigt på affärsidén, berättar VD Kai Mäkelä i ett uttalande.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.