Fluido köps upp av Infosys för 688 Mkr, ska bli störst på Salesforce

In CXM, Marketing Automation, Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nyligen skrev MKSE.com att Infosys inte skulle glömmas bort då vi tittar på alla förvärv som konsultjättarna Accenture, Capgemini och Deloitte gör just nu. Samt offshorestarka aktörer som Wipro (som köpte upp danska Designit). Bolaget har satsat på att ta över byråer inom service design i både USA och England.  Nu gör de ett större intåg på den Nordiska marknaden genom att ta över Salesforce fokuserade finska framgångssagan Fluido med 240 anställda och flera svenska och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon