Förhandstitt på nya ”DI.se”-dödaren Omni Ekonomi

In API, CDP, DMP, Cloud / Förvaltning, Headless / Decoupled CMS, Java, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Omnis nya ”DI.se”-dödare har sett dagens ljus. MKSE.com har fått ta del av en beta-version som släpptes under fredagen. Det är klassiska ekonominyheter vi tittar på, en smått hudtonsfärgad skapelse som inleds med manuella inställningar om typ av ekonominyheter (privatekonomi, börs, näringsliv, digitalt etc.) som läsaren önskar och sedan en möjlighet att följa vissa av Sveriges och världens ledande företag. Även gränssnittet i Omni Ekonomi är renare och mer homogent än det i vanliga Omni. Det är gråa typsnitt och en mer samspelt disposition i den nya appen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Movable Ink personalisering omsätter miljarden, poppis bland skandinaviska marknadschefer

Börsinformation och grafer är ännu inte färdigutvecklade utan väntas i den slutgiltiga versionen som kommer senare i höst.

Omnis affärsmodell bygger idag lika mycket på att sälja egna tidnings-CMS/CXM-lösningen Omni, eller Schibsted SMP. Men den affären har det varit tystare om. Troligtvis ett konkurrensutsatt område där numera Omni har tuff konkurrens från:

Leave a Comment