Förhandstitt på nya “DI.se”-dödaren Omni Ekonomi

In API, Cloud / Förvaltning, DMP, Data Management Platform, Headless / Decoupled CMS, Java, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Omnis nya “DI.se”-dödare har sett dagens ljus. MKSE.com har fått ta del av en beta-version som släpptes under fredagen. Det är klassiska ekonominyheter vi tittar på, en smått hudtonsfärgad skapelse som inleds med manuella inställningar om typ av ekonominyheter (privatekonomi, börs, näringsliv, digitalt etc.) som läsaren önskar och sedan en möjlighet att följa vissa av Sveriges och världens ledande företag. Även gränssnittet i Omni Ekonomi är renare och mer homogent än det i vanliga Omni. Det är gråa typsnitt och en mer samspelt disposition i den nya appen.

Börsinformation och grafer är ännu inte färdigutvecklade utan väntas i den slutgiltiga versionen som kommer senare i höst.

Vi har mer på samma ämne:  Omni Ekonomi utmanar DI.se med ny webbsatsning

Omnis affärsmodell bygger idag lika mycket på att sälja egna tidnings-CMS/CXM-lösningen Omni, eller Schibsted SMP. Men den affären har det varit tystare om. Troligtvis ett konkurrensutsatt område där numera Omni har tuff konkurrens från:

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.