Formpipe säljer främst mötesbokning- och arkiveringssupport

In ECM, Nyheter, Platina, W3D3 by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det blir allt färre ECM-installationer och fler mötesbokningstjänster och arkiveringsfunktioner från Formpipe och Platina. I alla fall om man ska tro deras nyhetslista från de senaste tre kvartalen. Det är fortfarande svenska kommuner som är kunderna, men produkterna består numera främst av: Meetings Plus Long-Term Archive och Document Converter Nya kunder är Lerums kommun, Enköpings kommun, Lidköpings kommun och Höörs kommun.Formpipes kurs har stigit kraftigt på sistone till strax under all-time-high om 9,20 SEK från en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment