Fortum väljer Sharepoint MOSS 2007

In Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det ryktas att Fortum.se, som fortfarande ligger på på den Frontpage MKSE skrivit om, är på gång att gå över till en  Sharepoint MOSS 2007 för fler CMS-delar av sin webbplats. Det numera gratis tillgängliga Microsoftverktyget Sharepoint Designer (gamla Frontpage) ska även fortfarande finnas med i bilden. Fortum kör sedan några år tillbaka ett ärendehanteringssystem av interna processer i Sharepoint MOSS 2007 tillsammans med InfoPath....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.