Framtiden för CMS enligt Gartner

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstromLämna en kommentar

Damra på Sogeti har översatt några av de trender Gartner ser för ECM/CMS/WCM de kommande året/åren. Det handlar mest om att CMS-produkterna: Går mot open source Går från system till lösning (tjänst?) Går från taktisk till strategisk produkt Går från global till lokal fokusering Går från inhouse till hosted Går från komplex till okomplicerad Och så klart från passiv webb till web 2.0 interaktion, användarskapat innehåll och syndikering Även samma trend som jag i vintras identifierade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.