Game on as usual för Stockholm Open, ny digitalsatsning på WordPress

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stockholm Open är fortsatt tänkt att gå av stapeln den 17-25 oktober 2020 på Kungl. Tennishallen i Stockholm. Det med en ny digital närvaro på WordPress CMS framtagen av byrån The Generation. Stockholm Open har en historik av att byta CMS, ofta. Tävlingen låg först på en Episerver för att sedan i en prestigevinst, med flera tennisreferenser, byta till en dansk Sitecore CMS för ett decennium sedan. Det var när tävlingen hette IF Stockholm Open.

Den nya plattformen skulle vara inspirerande, stärka och presentera såväl det praktiska eventet som dess image, och ge en flexibel design och administration för Stockholm Open gänget på SPG Event AB. Över alla de olika förberedande faserna över året.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Klövern byter ut allt kommunikativt och all martech, nya lanseringar

Sajten ska fått en mer modern design med ljust, sportigt och på samma gång elegant manér kompletterad med ”mjuka effekter”.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss