Swedish Open/Stockholm Open kastar ut EPiServer för Sitecore

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nya Stockholm Open ifstockholmopen.se har lanserats på Sitecore 6 CMS. Tidigare ägaren IMG är borta och nu styr franska Lagardére Stockholm Open. Pyramid, som ansvarat för webbar för två Swedish Open-tävlingar i Båstad, har byggt den nya webbplatsen berättar lösningsarkitekt Cristoffer Crusell. Tidigare körde Stockholm Open EPiServer CMS men nu gäller en gemensam Sitecore-plattform tillsammans med med Swedish Open. Plattformen i sig ska innehålla funktioner för hantering av lastbalansering, funktionärer, livescore, resultatrapportering, lottning, partnerhantering och press....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Update från Pyramid: Vi har idag lanserat en iPhone-/android-anpassad mobilsajt med bland annat licescore, lottning, spelprogram etc. Vi har även direktkopplat framsidan på webben mot ATP:s livescoresystem och visar spel på centercourt samt bana 1-3 på framsidan. Mobilsajten visar samtliga banor (CC + 1-5).

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.