Swedish Open/Stockholm Open kastar ut EPiServer för Sitecore

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Nya Stockholm Open ifstockholmopen.se har lanserats på Sitecore 6 CMS. Tidigare ägaren IMG är borta och nu styr franska Lagardére Stockholm Open. Pyramid, som ansvarat för webbar för två Swedish Open-tävlingar i Båstad, har byggt den nya webbplatsen berättar lösningsarkitekt Cristoffer Crusell.

Tidigare körde Stockholm Open EPiServer CMS men nu gäller en gemensam Sitecore-plattform tillsammans med med Swedish Open. Plattformen i sig ska innehålla funktioner för hantering av lastbalansering, funktionärer, livescore, resultatrapportering, lottning, partnerhantering och press. Under tävlingarna ska sajterna ha då en belastning på ca 150 000 unika besökare per dag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  M&A vändor avslutas, H&H Group köper upp Pyramid, Petra och Graal

Men just Stockholm Open var väl inte roligast i år. Den ganska smala sajten har ett omständigt, utfällningsbart val med Youtubevideor och en aning ”kantig” design. Allt toppas med en omfattande grå toppmeny som kastar ut besökarna.

Arbetsgrupp:
Projektledare: Jan Axelsson
Systemarkitekt: Cristoffer Crusell
AD: Patrik Olsson
Programmering: Atdhe Grajqevci och Axel Beijnoff

Kommentarer

  1. Update från Pyramid: Vi har idag lanserat en iPhone-/android-anpassad mobilsajt med bland annat licescore, lottning, spelprogram etc. Vi har även direktkopplat framsidan på webben mot ATP:s livescoresystem och visar spel på centercourt samt bana 1-3 på framsidan. Mobilsajten visar samtliga banor (CC + 1-5).

Leave a Comment