IMG, Pyramid, Stockholm Open, Swedish Open Nyheter, Sitecore XP

Swedish Open/Stockholm Open kastar ut EPiServer för Sitecore

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nya Stockholm Open ifstockholmopen.se har lanserats på Sitecore 6 CMS. Tidigare ägaren IMG är borta och nu styr franska Lagardére Stockholm Open. Pyramid, som ansvarat för webbar för två Swedish Open-tävlingar i Båstad, har byggt den nya webbplatsen berättar lösningsarkitekt Cristoffer Crusell. Tidigare körde Stockholm Open EPiServer CMS men nu gäller en gemensam Sitecore-plattform tillsammans med med Swedish Open. Plattformen i sig ska innehålla funktioner för hantering av lastbalansering, funktionärer, livescore, resultatrapportering, lottning, partnerhantering och press....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Update från Pyramid: Vi har idag lanserat en iPhone-/android-anpassad mobilsajt med bland annat licescore, lottning, spelprogram etc. Vi har även direktkopplat framsidan på webben mot ATP:s livescoresystem och visar spel på centercourt samt bana 1-3 på framsidan. Mobilsajten visar samtliga banor (CC + 1-5).

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.