GANT utvärderar plattform i fyra år, bygger klart på fem månader

In E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

GANT vill under tisdagen berätta att även de gått live med en helt ny e-handelsplattform och ny design – på bara fem månader. Den första lanseringen av kommande 14 stycken. Det är samma D2C-manér som många andra e-handelsaktörer berättar om nu i maj. Samt som trend sträcker ända tillbaka till april 2020, första månaden efter pandemin. Men GANT berättar inte att utredningen om ny partner och ny plattform startade långt tidigare.

GANT har jobbat väldigt länge på e-handelsprojektet, de första förfrågningarna om plattform och propåerna till IT/Managementkonsulter och e-handelsbyråer gick ut redan 2017-2018. Strax därefter bytte man VD och tog in Patrik Söderström i rollen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Därför adderar Vaimo Contentsquare till egna DX/CX-portfolion

GANT har åren innan bedrivit sin e-handel på en Phoenix e-handel och Adobe Magento 1 e-handel med Pimcore PIM som inte klarade tidens tand eller de krav det globala modeföretaget kom att ställa. Den togs fram avDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Salesforce vertikalanpassar mot vården, e-handel för "Direkt Till Patient"


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon