Heineken senaste att överge egna intranätet för Facebook at Work

In Intranät, Nyheter, SDL Tridion Sites, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Facebook at Work är fortfarande enbart för slutna, engelskspråkiga användare, men Facebook har redan bjudit in runt 350 företag för att använda och utvärdera tjänsten.Heineken är en av dessa. De ska ha varit igång sedan en bit tillbaka under 2015. Vad överger då ölbjässen för tidgare lösningar för kommunikation och intranät? För några år sedan var Heineken lokal SDL användare, sedan dess har Sitecore berättat de har kunden på sin lista. Facebook at Work som först presenterades...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. [email protected] @facebookforwork lookout: “Jag tror Facebook at Work så klart kommer funka för kommunikativa, men kommer få det svårt att ersätta kopplade kalenderfunktioner, datasheet-relaterade åtgärder eller andra kopplingar till existerande dokument/format/tjänster inom större företag. Sedan beror det på användande företag. Det kommunikativa är inte alltid primärt. Fortfarande 2015 vill många bara hitta en kollegas telefonnummer i intranätet eller komma åt tidsrapporteringslänken. Det behövs inte [email protected] för.”

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.