Heinekens startup e-handel gav ovärderliga insikter om mikroöl-trender och online-försäljning av öl

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Heineken har berättat mer om sin egna transformation och disruption. Bryggeriet är kända för att testa nya vägar, som med samarbete tillsammans med Facebook at Work redan 2015. För att lära sig mer om, och kunna motarbeta, trenden med mikrobryggerier med egen europeisk distribution och e-handel skapade man egna varumärket Beerwulf. Allt på en Episerver Commerce plattform. Att sälja prenumerationer och styckvis öl över nätet växer. Och konkurrenterna är kompetenta.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon