HM släpper ”egen Friendfeed” med Lookbook.nu

In Java, Javascriptramverk, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

HM.com har släppt en ny, java-skriven "Friendfeed skapelse" med syndikerat content från Lookbook.nu, Twitter, Google och Facebook. Satsningen kallas "social media news room" men verkar mer vara en ström av sociala nätverk. Just därför blir HM-satsningen intressant. I sammanhanget okända Lookbook.nu är ett amerikanskt nätverk för att göra sina egna "sett på stan" modeblogg. Bakom sajten står en kille och en tjej från San Francisco. I HM:s nya "SMNR" finns även content från HM-kanalen på Polyvore.com....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Bra blogg! lookbook.nu är dock långt ifrån okända i sammanhanget. Uppenbarligen har HM koll på att en stor del modeintresserat folk diggar den sajten och att många foton på lookbook.nu har kläder från HM..

Leave a Comment