hm, hm.com, Lookbook.nu, smnr, social media news room Java, Javascriptramverk, Nyheter

HM släpper “egen Friendfeed” med Lookbook.nu

In Java, Javascriptramverk, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

HM.com har släppt en ny, java-skriven "Friendfeed skapelse" med syndikerat content från Lookbook.nu, Twitter, Google och Facebook. Satsningen kallas "social media news room" men verkar mer vara en ström av sociala nätverk. Just därför blir HM-satsningen intressant. I sammanhanget okända Lookbook.nu är ett amerikanskt nätverk för att göra sina egna "sett på stan" modeblogg. Bakom sajten står en kille och en tjej från San Francisco. I HM:s nya "SMNR" finns även content från HM-kanalen på Polyvore.com....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Bra blogg! lookbook.nu är dock långt ifrån okända i sammanhanget. Uppenbarligen har HM koll på att en stor del modeintresserat folk diggar den sajten och att många foton på lookbook.nu har kläder från HM..

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.