IBM knyter Salesforce närmare sig, egna konsultbolaget Bluewolf siktar på Sverige

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

IBMs hårdsatsande Salesforce konsultbolag Bluewolf har ställt in siktet på Sverige. Konkurrensen är inte lika hög här som i England och engelska säljare har börjat frekventera svenska upphandlingar och Salesforce event. IBM köpte engelska Bluewolf för omkring 1,8 mdr SEK i mars förra året. Sedan förvärvet har även IBM jobbat tillsammans med konsultgänget för att bättre få in Salesforce i en IBM Cloud integration som presenterades idag. Den går delvis under namnet "App Connect from IBM"...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.