Google Optimizely, ica, ICA Stammis, Ica-banken, Ocado, Ocado Smart Platform, robotlager Lojalitetsprogram, CXM, E-handel, Episerver, Nyheter

ICA släpper nya lojalitetsprogrammet Stammis på Episerver plattform, 500m sidvisningar

In Lojalitetsprogram, CXM, E-handel, Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

ICA har, under visst spott och spe, idag re-lanserat egna, populära kundklubben ICA medlem. Under det helt nya namnet Stammis.

Där har ICA-kort medlemmar fått tillgång till ett nytt typ av lojalitetsprogram med nya bonusnivåer och fasta takgränser. 1 krona på ICA ger 1 stammispoäng i det nya programmet. Kritiken från användarna gällde främst att de gick miste om poäng om de inte uppnådde vissa nivåer på jämna tusenlappar. Det fick senare på dagen Cecilia Meldahl, CRM chef på Ica, att tvingas gå ut och berätta om fördelarna de nya nivåerna också för med sig.

Hur fungerar det då digitalt? Onboarding och indrivning till det nya lojalitetsprogrammet har formats på ICAs gällande Episerver CMS DCX Cloud miljöer. Med Google Optimizely stöd och mycket mer som det ingående DCX Hotjar och New Relic funktionerna. De fungerar tillsammans med en egen ID-koll och ett BankID inloggningförfarande för att verifiera identiteter.

Vi har mer på samma ämne:  ICA Elis är född, nytt AI och influencer-initiativ

Ica.se har över 200 miljoner besök och närmare 500 miljoner sidvisningar per år. Ica.se, Ica Appen, Scanna-appen, Matkassen, MonIca (Voice) samtVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.