IFS besatta av Marketo, ny global strategi för Marketing Automation

In Nyheter, Adobe Marketo, CXM, Marketing Automation, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenskättade affärssystemet IFS har sett över sin globala strategi för marketing automation rejält och lagt upp nya stödplattformar. Allt i projekt ledda av Adele Miller, Global Marketing Automation Manager IFS. Hon berättade om de nya framstegen under en session Adobe Marketing Cloud och Marketo B2B arrangerade i veckan. IFS utvecklar och levererar affärssystem till kunder över hela världen och har totalt 3500 anställda. ERP:et stödjer fler än 1 miljon användare över hela världen så det finns...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon