IKEA in på ny 1300 mdr marknad, 3D-samarbete med Doberman och UNYQ

In CXM, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Doberman har börjat jobba tillsammans med IKEA i ett nytt samarbete fokuserat på gamers världen över. Doberman står för digitala service design och UX-delar när IKEA samarbetar i en ny kollektion framtagen tillsammans med 3D-skrivarfokuserade byrån UNYQ. Gamers spenderar 14 miljarder timmar med videospelande varje vecka och uppgör en 130 miljarder dollar stor gaming-industri idag som gärna IKEA tappar in på. Men de har one-size fits all för tillbehör idag, det ska IKEA ändra på. Kollektionen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon