Impress säljer molnvariant med statisk, prestandaoptimerad version av WordPress

In Nyheter, Cloud / Förvaltning, CXM, Headless / Decoupled CMS, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Västeråsföretaget Impress försöker skapa en affär för svenska och internationella webbhotellägare genom att ta WordPress CMS till molnet, placera den i ett globalt CDN, skapa statiska, lättladdade sidor "on-the-fly" från molnservrarna och därefter fortsatt prestandaoptimera genom strypt tillgång till för mycket webbplatskonfiguration. Prestanda, lättviktighet och WordPress UI-egenskaper är vad nya kunder efterfrågar idag, menar Impress. Genom att skapa den statiska versionen men ändå ge ett bra redaktionellt gränssnitt kan kunderna åtnjuta det bästa av två världar....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon