Indrivna användardata kan föreslå appar i iOS 10 nya skärmswitchläge

In API, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Apples iOS 10 innehåller mycket mer än bara helskärms-iMessages med fyrverkerier och den stökiga hemknappstryckningen för att låsa upp telefonen. För företagsanvändare finns även en helt ny yta att populera då Apple öppnat upp ytterligare en del av API:et. Det är nederkanten av skärmswitchläget (efter dubbelklick på hemknappen) som numera går att nå för olika appar. Med en genväg som ska gå fortare än om användaren behövt fylla i uppgifterna själva.Där kan de erbjuda t ex...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment