Inte mycket nytt i iPad Bonnier News+

In iPad, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström9 Comments

Update: Konceptet News+ från Bonnier har presenterats. Bonnier Digitals Mag+ vart stilbildande i Sverige, och säkert i norr Europa, när det kom. Vad handlar News+ om nu då, några tiotusen Sverige-importerade iPad och ett halvår senare då? I stora drag är det inte mycket vi inte sett tidigare som presenterats. Det är snyggt. Svarta fadade boxar på tydligt vitt. Men i stora drag handlar det fortfarande om: Möjlighet att läsa artikel senare Möjlighet att dela artikel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Inte mycket nytt i Bonnier News+ | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Well. Expressen har kanske släppt Extra. Klick!, som är Aftonbladets fredagsbilaga (jo, sånt betyder något) är, enligt dem själva, “halvfärdig”.
    Och en annan sak – de här Bonnier-tidningarna har väldigt lite till ingenting att göra med sajterna, så det är en märklig koppling du gör. Det här är alltså inte material från sajterna.
    Och lite mer faktakoll – Bonnier Digital har inte haft något att göra med Mag+, det är Bonnier Magazine Group. Äh, nu orkar jag baske mig inte faktarätta mer. Bara en försiktig liten uppmaning att faktiskt kolla fakta lite bättre, Martin.

  3. Hej stroemberg – Digital / Magazine Group missade jag, men CMS-kopplingarna skriver MKSE.com alltid ut, kutym och röd tråd i allt du ser här. Om det inte har något med sajterna (och CMS) att göra – hur fungerar då Mag+ “uppdaterade nyheter & uppdaterad startsida” funktionen, rent tekniskt?

  4. Du menar News+, uppdaterade nyheter och uppdaterad startsida. Såvitt jag vet är det en egenbyggd lösning med WP som kopplar direkt till det redaktionella flödet från News+redaktionerna. Alltså, igen, framförallt för DN så är det så att DN+ inte är kopplad till nätredaktionen alls, det är en egen organisation.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.