Inte mycket nytt i iPad Bonnier News+

In iPad, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström9 Comments

Update: Konceptet News+ från Bonnier har presenterats. Bonnier Digitals Mag+ vart stilbildande i Sverige, och säkert i norr Europa, när det kom. Vad handlar News+ om nu då, några tiotusen Sverige-importerade iPad och ett halvår senare då? I stora drag är det inte mycket vi inte sett tidigare som presenterats. Det är snyggt. Svarta fadade boxar på tydligt vitt. Men i stora drag handlar det fortfarande om: Möjlighet att läsa... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Inte mycket nytt i Bonnier News+ | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Well. Expressen har kanske släppt Extra. Klick!, som är Aftonbladets fredagsbilaga (jo, sånt betyder något) är, enligt dem själva, ”halvfärdig”.
    Och en annan sak – de här Bonnier-tidningarna har väldigt lite till ingenting att göra med sajterna, så det är en märklig koppling du gör. Det här är alltså inte material från sajterna.
    Och lite mer faktakoll – Bonnier Digital har inte haft något att göra med Mag+, det är Bonnier Magazine Group. Äh, nu orkar jag baske mig inte faktarätta mer. Bara en försiktig liten uppmaning att faktiskt kolla fakta lite bättre, Martin.

  3. Hej stroemberg – Digital / Magazine Group missade jag, men CMS-kopplingarna skriver MKSE.com alltid ut, kutym och röd tråd i allt du ser här. Om det inte har något med sajterna (och CMS) att göra – hur fungerar då Mag+ ”uppdaterade nyheter & uppdaterad startsida” funktionen, rent tekniskt?

  4. Du menar News+, uppdaterade nyheter och uppdaterad startsida. Såvitt jag vet är det en egenbyggd lösning med WP som kopplar direkt till det redaktionella flödet från News+redaktionerna. Alltså, igen, framförallt för DN så är det så att DN+ inte är kopplad till nätredaktionen alls, det är en egen organisation.

Leave a Comment