Intellecta offshoresatsar, köper Sitecore-bolag, omsätter 388 Mkr

In Drupal, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

När det gäller sina digitala årsredovisningar lever Intellecta som man lär. Det är en mycket välpaketerad läsning som kunde presenteras efter 2014 års slut. I den får vi veta mer om hur de stora satsningarna på webb och Drupal gått samt får reda på att mycket fortfarande kvarstår. Hur gick det då för Yann Blandys nya Drupal stormakt? Det är förlust på sista raden. Bolaget gick fortfarande back –15,4 (–43,8) Mkr före poster av engångskaraktär (omstruktureringskostnader i form...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.