Intelligens, 3D-modeller och ROI i nya Adobe AEM 6.4, anpassas för vegetarianer

In Adobe AEM, CXM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Idag släpps ny Adobe AEM 6.4, årets version av Adobes prestigeprodukt och storsäljare inom CMS, Experience Manager. Vad har då det amerikanska mjukvaruföretaget adderat till sin javaprodukt 2018? Det är främst följande fem uppdaterade och nya "state-of-the-art" egenskaper Adobe vill lyfta fram nu i februari: En del från tidigare års "Sneaks" (se MKSE artikel här och här) är produktionsredo. Nya Smart Layout ska automatiskt ta allt innehåll och anpassa det efter personaliga preferenser som att användaren...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon