JAMstack den senaste trenden som följer martech och headless

In API, Headless / Decoupled CMS, Javascriptramverk, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Flytta på er headless, static site gens och martech. Vi har ett nytt omfattande samlingsbegrepp för allt vad hantering av omnikanal, kundupplevelse och digital marknadsföring heter. Den nya termen är rätt oattraktiva "JAMstack" och står för: Javascript APIs Markup Idag väldigt viktiga byggstenar vid framtagandet av nya, modernt konstruerade digitala produktioner. Termen ska ha myntats förra året och teorin kring att JAMstack behövs baseras på att tillvägagångssättet ska byta ut hela fronten på ett CMS med en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon