Joomla! 1.6 försöker hinna ikapp Drupal och WordPress

In Joomla, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Systemtillverkarna och Joomla!-förespråkarna är medvetna om att de ligger efter Drupal och WordPress. När Joomla! 1.6 BETA lanseras är de inte sena med att nämna att den nya versionen innehåller "egenskaper som tar Joomla! till samma nivå som Drupal och WordPress". Det ska vara bl a: Infinite categories ACL Automatic updates A new highly usable "WordPress-like" backend Improved SEO Annars har fokus främst legat på att städa upp i systemets backend. Känns som de med en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Det är allt lite intressant med vinklingen på artiklarna om Joomla! på mkse.com. Mellan raderna går det att tyda att artikelförfattaren inte gillar Joomla! CMS. Man kan bl.a. hitta följande sarkasmer i artiklar om Joomla

  ”Joomla! 1.6 försöker hinna ikapp”
  ”Se där. En ny Joomla! referens”
  ”Billig, men ganska väl underhållen Joomla!”
  ”Och ett är på defintiv utgång.”
  ”Bleka vinnare av Svenska Joomla!priset 2009”
  etc etc

  Personligen har jag utvecklat ett 50-tal webbplatser i bl.a. WordPress, Drupal & Joomla och finner ingen anledning att vinkla just J!-artiklar negativt. Anser att det finns för- och nackdelar med alla CMS.

 2. Ska ta det igen. Jag har inga preferenser mer än de releaser jag får se på respektive CMS/plattform. På Joomla! är de >färre<, därav ifrågasätter jag den svenska konsultaktiviteten på Joomla!
  Tycker du det kommer fler häftiga lanseringar på Joomla! än på någon annan open source CMS/plattform? Lista dem gärna för jag har totalt misslyckats med att hitta dem i så fall.
  Och ”Billig”, ”väl underhållen” samt ”vinnar” är väl positiva ordalag?!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.