Episerver ut från Loomis, Drupal in. Blandar och ger globalt

In Drupal, Joomla, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Loomis, ett av världens största företag inom hantering av kontanter, värdetransporter samt kontantlösningar för butiker har gjort om rejält i sin digitala strategi. Ute är Episerver CXM och leverantören Cloud Nine, istället är det en open source-strategi som gäller tillsammans med nya, Stockholmsbaserade partnern Happiness. Happiness berättar att de 2019 fick uppdraget ta fram allt från ett nyligen utformat koncept till att sköta användarupplevelse, all grafisk formgivning och därtill backendutveckling av webbplatsen. Allt på en Drupal...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon