Joomla 2.5.1 har släppts

In Joomla, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Nyversions-onsdag: Open Source Matters, Inc. har presenterat nya Joomla 2.5.1. De verkar samtidigt skippat "!" i namnet. Den senaste versionen av Joomla CMS innehåller främst säkerhetsuppdateringar samt buggfixar. Ingar direkta features nämns i releasenotes'en....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Har det skrivits om Joomla 2.5-serien i sig? Känner att det hade varit mer intressant med ett sådant stort steg, än bara ett 0.0.1-steg i form av säkerhetsuppdatering. Hare gott!

  2. Fick nyheter om tre releaser samma dag, därav skrev jag om just denna Joomla version. Känn dig fri att lista 2.5 nyheter här i kommentarsfältet! 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.