Joomla 2.5.1 har släppts

In Joomla, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Nyversions-onsdag: Open Source Matters, Inc. har presenterat nya Joomla 2.5.1. De verkar samtidigt skippat "!" i namnet. Den senaste versionen av Joomla CMS innehåller främst säkerhetsuppdateringar samt buggfixar. Ingar direkta features nämns i releasenotes'en.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Har det skrivits om Joomla 2.5-serien i sig? Känner att det hade varit mer intressant med ett sådant stort steg, än bara ett 0.0.1-steg i form av säkerhetsuppdatering. Hare gott!

  2. Fick nyheter om tre releaser samma dag, därav skrev jag om just denna Joomla version. Känn dig fri att lista 2.5 nyheter här i kommentarsfältet! 

Leave a Comment