Joomla.com ska locka användare med gratis webbhotell

In Joomla, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Joomla ska tackla den övermäktiga SME-konkurrensen från WordPress och Enterprise-dito från Drupal med ett nytt stycke paketering som inkluderar gratis webbhotellsdrift hos Siteground. Sarah Watz, den svenska VD:n hos intressebolaget Open Source Matters Inc., tipsar MKSE.com att domänen Joomla.com blir ny plats för att få en egen gratis Joomla installation (med automatiserade uppdateringar och vissa förinstallerade moduler) och ett *.joomla.com domännamn. En snarlik paketering till Drupals mångåriga DrupalGardens.com, fast med ett aningen enklare domännamn. Affärsmodellen ligger i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Du är så negative alltid till Joomla. Joomla är ju ett säkrare och enklare system än WordPress där men även med få tillägg som t ex Pagebuilder https://www.joomshaper.com/page-builder/ http://preview.themeforest.net/item/flex-multipurpose-joomla-template/full_screen_preview/14881156 http://www.demo.joomforest.com/?product= enkelt snabbt bygger enkla https://www.regularlabs.com/extensions/advancedmodulemanager#description och avancerade system https://www.aclmanager.net/ för små- och större företag som t ex General Electric, UN, Ebay m fl.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.