DrupalGardens, joomla, Joomla.com, siteground Joomla, Nyheter

Joomla.com ska locka användare med gratis webbhotell

In Joomla, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Joomla ska tackla den övermäktiga SME-konkurrensen från WordPress och Enterprise-dito från Drupal med ett nytt stycke paketering som inkluderar gratis webbhotellsdrift hos Siteground. Sarah Watz, den svenska VD:n hos intressebolaget Open Source Matters Inc., tipsar MKSE.com att domänen Joomla.com blir ny plats för att få en egen gratis Joomla installation (med automatiserade uppdateringar och vissa förinstallerade moduler) och ett *.joomla.com domännamn. En snarlik paketering till Drupals mångåriga DrupalGardens.com, fast med ett aningen enklare domännamn. Affärsmodellen ligger i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 10:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Du är så negative alltid till Joomla. Joomla är ju ett säkrare och enklare system än WordPress där men även med få tillägg som t ex Pagebuilder https://www.joomshaper.com/page-builder/ http://preview.themeforest.net/item/flex-multipurpose-joomla-template/full_screen_preview/14881156 http://www.demo.joomforest.com/?product= enkelt snabbt bygger enkla https://www.regularlabs.com/extensions/advancedmodulemanager#description och avancerade system https://www.aclmanager.net/ för små- och större företag som t ex General Electric, UN, Ebay m fl.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.