Joomla!-projekt från Nethouse

In Joomla, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det haglar inte direkt svenska Joomla! referenser trots att plattformsförespråkarna gärna vill kalla sig "störst" (de syftar då på internationella uppgifter sett över många år tillbaka). 100 man stora Nethouse med kontor i Borlänge, Göteborg, Linköping, Stockholm och Örebro har några nysläppta 2010-projekt på plattformen: Pysslingen skolportal med ny webb för alla skolor/förskolor inom koncernen. SP Fönsters webb med en skräddarsydd funktion för att hitta återförsäljare. Oaxens båtklubb Engelskfotboll, med nyheter och webbtv direkt från Premier...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment